fbpx

SIKKER LEVERING | GRATIS GAVEINDPAKNING | FRI FRAGT OVER DKK 500 I DANMARK

Klassisk, smalt tennisarmbånd i 18 karat hvidguld med diamanter 1,48ct TW/VS

kr. 36,500.00

Et smukt, klassisk og elegant tennis armbånd i massiv 18 karat hvidguld med 104 brillantslebne diamanter (18cm) i alt 1,48ct. Diamanterne er topkvalitet TW/VS og bredden på armbåndet er 2mm. Med sit simple og klassiske udtryk passer denne armkæde til alle lejligheder og det er derfor perfekt til både at pynte lidt på hverdagen og fuldende et festligt look.

Hvis du ønsker tennisarmbåndet kortere end 18cm, så kan du angive længden i kommentarfeltet, hvorefter vi speciallaver det til dig. Hvis du derimod ønsker et tennisarmbånd, der er længere end de 18cm, så skriv en mail til os på info@sidona.dk, da prisen vil blive lidt højere end angivet ovenfor.

Ved du hvorfor det hedder et tennisarmbånd?

Denne type armbånd med diamanter hedder traditionelt et evighedsarmbånd eller riviere-armbånd, dog fik armbåndet sit navn fra en berømt tennisspiller, Chris Evert, som tabte sit diamantarmbånd under US Open i 1987. Hun bad om at få stoppet spillet, idet hun udbrød “I dropped my tennis bracelet”, for at få tid til at samle sit armbånd op. Efter den legendariske tenniskamp fik armbåndet sit nye navn og har ikke heddet andet end tennisarmbånd siden.

Se også vores matchende Alliancering i 18 karat guld med pavérede diamanter som også kan bestilles i hvidguld eller andre smykker fra vores simple og feminine  Classique kollektion  Her har vi kun brugt rene, ægte materialer og forsøgt at skabe et tidsløst udtryk, så smykkerne kan holde i flere generationer. I Classique kollektionen finder du også øreringe og ringe, der matcher dette fine armbånd.

Ved køb af dette smykke får du:

Gratis fragt

Gratis, elegant gaveindpakning

Sikker levering

Giv som gave

Er dette smykke den perfekte gave til din kæreste eller en god ven/veninde? Så kan du købe et gavekort til smykket lige hér!

Giv som gave
Varenummer (SKU): SC126 Kategorier: , , ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.