fbpx

SIKKER LEVERING | GRATIS GAVEINDPAKNING | FRI FRAGT OVER DKK 500 I DANMARK

Elegant vedhæng i 18 karat guld med ædelsten af grøn peridot og diamant

kr. 8,500.00

OBS! Dette vedhæng er solgt. Skal vi lave et andet vedhæng til dig (næsten) magen til?

Vi elsker at lave noget som ingen andre har. Dette vedhæng er et stykke håndlavet unika i 18 karat guld med ædelsten af mørk grøn peridot og brillantsleben diamant på i alt 0,01ct TW/VS. Peridoten er på 6,72 carat. Alle ædelsten i denne kollektion er håndplukkede og organiske. Vi former fatningen i vedhænget efter stenens form. I SIDONA Romantique kollektionen finder du smykker, hvor der er leget med det romantiske udtryk. Vi bruger forskellige, smukke ædelsten og diamanter og fælles for alle smykkerne er det romantiske, elegante og æstetiske udtryk.

Der er noget elegance, mystik og skønhed over dette vedhæng og denne dybgrønne peridot er fattet i et vedhæng, som har et smukt romantisk udtryk. Man fornemmer naturens egne indeslutninger i stenen, hvilket gør smykket endnu smukkere og særegent.

Hold øje med denne side, som løbende vil blive opdateret med nye ringe, øreringe, vedhæng og armringe til Romantique kollektionen.

Da hver enkel sten er unik, vil formen ændre sig en smule fra vedhæng til vedhæng. Vedhænget sælges uden kæde.

 

Ved køb af dette smykke får du:

Gratis fragt

Gratis gaveindpakning

Sikker levering

Giv som gave

Er dette smykke den perfekte gave til din kæreste eller en god ven/veninde? Så kan du købe et gavekort til smykket lige hér!

Giv som gave
Updating…
  • Ingen varer i kurven.