fbpx

SIKKER LEVERING | GRATIS GAVEINDPAKNING | FRI FRAGT OVER DKK 500 I DANMARK

Charm i 18 karat guld med organisk formet ædelsten af Jade

kr. 700.00

Disse super fine og feminine charms i ægte jade passer til vores creoler eller som charm til dit armbånd. Med charms som disse får du en smuk lille detalje, der straks tilføjer mere personlighed til dine yndlingssmykker. Jadestenen er fattet i 18 karat guld og måler ca. 4,5×6 mm. OBS: Disse vedhæng sælges stykvis.

Alle disse jadesten er organisk formede og vi laver derfor alle fatninger specielt formet til den enkelte sten. Hvis du køber et par, altså 2 charms, vil vi udvælge og sørge for, at du får 2 stk. så harmoniske og ens som muligt.

Vi har også lavet et smukt armbånd med disse grønne jadesten, som du kan se hér

Vedhænget er en del af den farverige Colorique kollektion, hvor du finder smykker med forskellige smukke ædelsten og natursten, der hver har sin unikke fremtoning og betydning. Kollektionen har bl.a. smykker med lilla ametyst, rød koral, citrin og blå topas. Alle smykkerne er i massiv 18 karat guld og har en fantastisk udstråling med sine skønne farver.

Ved køb af dette smykke får du:

Gratis fragt

Gratis gaveindpakning

Sikker levering

Giv som gave

Er dette smykke den perfekte gave til din kæreste eller en god ven/veninde? Så kan du købe et gavekort til smykket lige hér!

Giv som gave
Updating…
  • Ingen varer i kurven.