fbpx

SIKKER LEVERING | GRATIS GAVEINDPAKNING | FRI FRAGT OVER DKK 500 I DANMARK

Om SIDONA

Anette Wille har siden 2006 designet og fremstillet eksklusive smykker til den moderne og selvstændige kvinde og er i dag kendt for sin helt specielle stil, hvor det elegante og feminine møder det rå urbane udtryk. 

Anette er kvinden bag det nye brand, SIDONA, hvor du vil blive ført ind i en verden af henslængt elegance – en særlig rå finhed. SIDONA er et eksklusivt, feminint brand til den sofistikerede kvinde, som kan lide at klæde sig med smykker, der både udstråler underspillet klasse, kant og udstråling. Smykkerne understøtter kvindens helt specielle personlighed. En hemmelig vibrering som kan sanses i den unikke æstetik og forarbejdning af de ædle materialer.

”Når jeg sidder ved mit guldsmedebord og lader de specielt udvalgte ædelsten og perler komme til udtryk i et smykke, så har jeg et indre billede af kvinden, som skal bære det og tage det med i sin egen historie. Mine smykker skal få bæreren til at understrege den hun dybest set er – uanset hvad hun har på”

Naturens upolerede skønhed og dens generøsitet når den forsyner os med vidunderlige perler og sten er med til at give Anette inspiration til sine smykkedesigns. Kontraster og fremmede kulturers mønstre, former og farver finder også sin vej til hendes inspiration, når hun leger med de ædle metaller ved guldsmedebordet.

”Enhver kvinde er unik og derfor skal hendes smykker også være det – vi er både stærke og skrøbelige, feminine og rå, sofistikerede og almindelige, bløde og kantede. Det samme er mine smykker. Jeg elsker at kombinere de organiske former fra naturen med elementer, der minder om storbyens rå kaos” 

Anette Wille startede med et guldsmedebord på førstesalen i en villa og har selv fundet sine læremestre blandt fagets bedste ædelstensfattere, guldsmede, gemmologer og ædelmetalstøbere. I dag udlever hun sin drøm om at smykke kvinder og mænd med den henslængte elegance som er fælles for alle hendes designs.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.